درباره سایت

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان می باشد.

در طراحی سایت همواره کوشیده شده است، تا استاندارد های جهانی طراحی وب (W3C,World Wide Web Consortium) مد نظر قرار گرفته شود.

سایت حاضر توسط آقای مهندس نیما نوری و با همکاری مرکز فناوری اطلاعات طراحی، پیاده سازی و اجرا شده است.

• مطالب مربوط به اخبار، رویداد ها و افتخارات این سایت توسط دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان پشتیبانی می شود.
  • به منظور جستجوی دقیق در وب سایت از جستجوی داخلی بهره گرفته شده است. این امکانات در سرآیند سایت ( Header ) قابل دسترسی می باشد.
  • در طراحی صفحه نخست سایت سیاست اصلی، دسترسی آسان و سریع به کلیه قسمت های دانشکده و اطلاع ار مهمترین اخبار بوده است.
  • با وجود به کارگیری عناصر گرافیکی، حجم سایت در حد قابل قبولی حفظ شده است.

مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهاندانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

تحت نظارت وف بومی آسپا-وف