قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده درخصوص ثبت نام مقدماتی 1-99

با سلام و احترام،

ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات و تبريك عيد سعيد فطر، همانطور كه استحضار داريد، با توجه به مصوبه شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 23/ 8/ 97،  در خصوص ثبت نام مقدماتي دانشجويان تحصيلات تكميلي،  يادآوري مي شود، در ثبت نام اصلي و ترميم، امكان حذف درس از ليست ثبت نام مقدماتي براي دانشجويان مذكور وجود نداشته و از روز دوم ثبت نام به بعد، حداكثر مي توانند يك درس ديگر اخذ نمايند و امكان هرگونه حذف و اضافه ديگري فقط با موافقت و توسط سرپرست تحصيلات تكميلي دانشكده مربوطه و در زمان مقتضي امكان پذير خواهد بود.

بنابر اين توجه شود كه ثبت نام مقدماتي براي دانشجويان تحصيلات تكميلي به نوعي ثبت نام اصلي بوده و دانشجويي كه در ثبت  نام مقدماتي شركت نكند در ثبت نام اصلي با مشكل جدي مواجه خواهند شد.

لذا با توجه به فعال شدن درخواست پردازش تعيين استاد راهنما توسط دانشجو در سيستم گلستان رعايت موارد زير ضروري مي باشد. پس از درخواست دانشجو لازم است اساتيد محترم با مراجعه به منوي پيشخوان خدمت درخواست دانشجو را بررسي و نسبت به تأييد و يا عدم تأييد آن اقدام نمايند.) حداكثر تا  (10 / 3 / 99)

ثبت نام مقدماتي دانشجويان تحصيلات تكميلي از اين نيمسال با تأييد دانشجو و تأييد استادراهنما  (با استفاده از پردازش 11340 ) و يا  سرپرست تحصيلات تكميلي دانشكده /  مدير گروه انجام مي شود.

پیوستاندازه
PDF icon ثبت نام مقدماتی153.04 کیلوبایت