مهم - اطلاعیه اصلاحی مصاحبه دکتری (کلیه گرایش های مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان- بهار 97)

(اطلاعیه مصاحبه دکتری)
کلیه گرایش های مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان- بهار 97
ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان محترم، خواهشمند است برای شرکت در جلسه مصاحبه دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان به نکات زیر توجه فرمایید.
مصاحبه کلیه رشته-گرایش‌های مختلف دانشکده مکانیک در روزیکشنبه 97/4/24  برگزار می گردد.
توجه: متقاضيان مصاحبه در کد رشته مکانيک پرديس دانشگاه جهت اطلاع از زمان مصاحبه لازم است به سایت پرديس دانشگاه مراجعه نمايند.
تذکر: داوطلبینی که بناچار و به دلایل قابل قبول نتوانند جهت مصاحبه در تاریخ‌ ذکر شده حضور به هم رسانند، فقط یک روز دیگر که تاریخ آن متعاقبا اعلام خواهد شد در نظر گرفته می‌شود. این متقاضیان لازم است در ساعت اداری با کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده با شماره تلفن 33915266-031 تماس گرفته تا جهت مصاحبه در آن تاریخ هماهنگ شوند.
تذکر مهم: داوطلبان محترم فرصت دارند تا تاریخ یکشنبه 97/4/10 نسبت به ثبت نام، تکمیل اطلاعات و پرداخت هزینه مصاحبه در سایت گلستان به آدرس:  http://golestan.iut.ac.ir اقدام نمايند. پس از آن در تاریخ چهارشنبه 97/4/13 جدول زمانبندی مراجعه متقاضیان ثبت‌نام شده جهت مصاحبه در سایت دانشکده مهندسی مکانیک به آدرس:mech.iut.ac.ir  اعلام خواهد شد.
لطفا در اسرع وقت مدارک زیر را از طریق پست پیشتاز ارسال نمایید:
1.            گواهی ثبت نام که از سیستم گلستان دانشگاه صنعتی اصفهان دریافت شده است
2.            تصویر مدارک تحصیلی (مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد) یا گواهی فارغ التحصیلی
3.            تصویر كارنامه نتيجه انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری (که از سایت سازمان سنجش دریافت شده‌است)
4.            گواهی معدل و طول دوره تحصیل (هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
5.            حداقل دو توصیه نامه علمی
6.            ریز نمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
7.            کپی مقالات (درصورت وجود) به صورت پشت و رو
8.       پرسشنامه داوطلبین ورودی دکترای دانشکده مهندسی مکانيک (فايل پيوست)
9.       فرم تکمیل شده «اطلاعات داوطلبان آزمون ورودی دکترا (بهار 97) (فايل پيوست)
10.         هرآنچه می تواند در ارزیابی علمی شما موثر باشد (از جمله گواهی رتبه، گواهی ثبت اختراع، گواهی برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر یا المپیادهای علمی دانشجویی، گواهی نمره آزمون زبان).
11.         تصویر کارت ملی
12.         اصل گواهی مبنی بر عضو هیئت علمی رسمی-قطعی یا رسمی-آزمایشی بودن برای متقاضیان استفاده از سهمیه مربی
 لطفا براساس ضرب الاجل تعیین شده،کلیه مدارک مورد نیاز را با پست پیشتاز و يا به صورت حضوری به آدرس
اصفهان-دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مکانیک -دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده،
کد پستی 83111-84156
ارسال نمایید. ضروری است روی پاکت، نام و نام خانوادگی و رشته-گرایش داوطلب درج شده باشد.
لازم است مدارک تا ظهر روز دو ‌‌شنبه 97/4/11 به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک برسد.
لطفا برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های مربوط، وب سایت دانشکده را تا قبل از برگزاری مصاحبه به طور منظم بازبینی نمایید.
در صورت لزوم می توانید از طریق آدرس پست الکترونیکی mechatt@of.iut.ac.irیا شماره تلفن 33915266-031 با کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده تماس حاصل فرمایید.
              لينک پيوستن به کانال تحصيلات تکميلی دانشکده (gradmech@) در پيام رسان "بله": ble.im/join/MTZkOTk5M2
         تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک

ارتقاء امنیت وب با وف بومی