پنجمین دوره صنایع حامی ممتازین دانشکده مهندسی مکانیک

پنجمین دوره جایزه صنایع حامی ممتازین
 دانشکده مهندسی مکانیک
 به 4 نفر از دانش آموختگان برتر کارشناسی که در سال تحصیلی ۹۸ـ۹۷ مقطع کارشناسی ارشد خود را در این دانشکده آغاز نموده باشند "جایزه صنایع حامی ممتازین دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان" هر یک به ارزش ۲۵ میلیون ریال اعطا می گردد.

• واجدین شرایط

کلیه دانشجویان که یکی از شرایط زیر را دارا باشند می توانند برای این جایزه اقدام نمایند:
۱. معدل کارشناسی ایشان بالای ۱۷ باشد.
۲. رتبه کارشناسی ارشد ایشان زیر ۲۰۰ باشد.
۳. رتبه کارشناسی ایشان در هریک از سهمیه‌ها کمتر از ۲۰۰۰ باشد.
۴. دارای امتیازات ویژه باشند. مثلا دارای افتخارات ملی و بین المللی در زمینه های هنری، صنعتی، و ورزشی باشند. ثبت اختراع یا مقالات علمی پژوهشی در ژورنال‌های معتبر داشته باشند.

• مهلت درخواست

متقاضیان لازم است درخواست خود را از طریق پر کردن فرم (اینجا کلیک کنید) حداکثر تا تاریخ دوشنبه ۱۲ آذرماه به اطلاع دانشکده برسانند.

• مدارک مورد نیاز

۱. رزومه کامل تحصیلی
۲. فرم درخواست
۳. مستندات موارد مورد ادعا
۴. توصیه نامه (الزامی نیست، اما می تواند به ارزیابی فرد کمک کند)
-
برندگان جایزه همزمان با هفتمین دوره روز پژوهش مکانیک در ۲۶  آذر ماه ۱۳۹۷ معرفی می شوند.