قابل توجه دانشجويان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مکانیک درس انقلاب صنعتی چهارم برای ترم2-98

به اطلاع می رساند درس انقلاب صنعتی چهارم (Industry 4.0) در قالب درس مباحث ویژه با همکاری دانشگاه ZHAW  سوئیس برای ترم آینده (2-98) ارائه می­ گردد. این درس به صورت مشترک بین دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان (مدرسین: جناب آقای دکتر اشرفی­ زاده و دکتر مصدق) و دانشکده مکاترونیک دانشگاه ZHAW سوئیس (دکتر Wernher) در صورت رسیدن به حدنصاب برگزار می­ گردد. علاقمندان درخواست خود را تا تاریخ 98/11/6 با امضای استاد راهنمای خود مبنی بر موافقت با اخذ این درس به صورت درس اختیاری برای کلیه گروه ها به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارائه نمایند. توضیحات این درس به پیوست آمده است.
لازم به ذکر است تغییر در دروس ثبت نام مقدماتی تنها با مجوز سرپرست تحصیلات تکمیلی امکان پذیر است.
تحصيلات تکميلي دانشکده مکانیک
1398/10/24