اطلاعیه شماره 1 کلاس های حل تمرین دانشکده مهندسی مکانیک

به اطلاع دانشجویان محترم مقطع تحصیلات تکمیلی که علاقمند به بر عهده داشتن کلاس حل تمرین برای دروس مقطع کارشناسی هستند می رساند، برنامه درسی ترم آینده تقریباً نهایی شده است و از گزارش 110 سیستم گلستان قابل مشاهده است. این دسته از دانشجویان لازم است مانند ترم های قبل با مدرس درسی که مایل به بر عهده داشتن کلاس حل تمرین آن هستند از طریق ایمیل مکاتبه و اعلام آمادگی نمایند. همچنین با توجه به اینکه در نیمسال آینده کلاس های درس و حل تمرین همه مقاطع به صورت مجازی خواهد بود، یک دوره آموزشی غیرحضوری نیز در هفته های آینده توسط دانشکده برگزار خواهد شد و شرکت مدرسین کلاس حل تمرین در آن دوره الزامی است. اطلاعات این دوره آموزشی پس از قطعی شدن همه جزییات در اطلاعیه های بعدی به استحضار دانشجویان محترم رسانده خواهد شد.