قابل توجه دانشجویان دکتری و دانشجویان کارشناسی ارشد برای ترم ششم

با سلام
احتراما به استحضارمي‌رساند با توجه به اعلام  سازمان نظام وظيفه عمومي لازم است  دانشجوياني كه نياز به تمديد سنوات تحصيلي دارند در ابتداي همان ترم درخواست تمديد سنوات خود را به آن سازمان اعلام كنند تا تمديد سنوات آنها درسيستم نظام وظيفه ثبت گردد. همچنين درصورت عدم درخواست تمديد سنوات در موعد مقرر، امكان ثبت تقاضاي تمديد سنوات درنظام وظيفه ميسر نخواهد بود و دانشجو داري غيبت خواهد شد.  لذا خواهشمند است دستور فرماييد ضمن اطلاع‌رساني به دانشكده‌ها، دانشجويان مقطع تحصيلات تكميلي متقاضي تمديد سنوات در ابتداي همان ترم به اداره آموزش معرفي شوند تا روال اداري لازم انجام شود و براي نامبردگان مشكل نظام وظيفه ايجاد نگردد. پيشاپيش از همكاري و مساعدت جنابعالي و روساي محترم تحصيلات تكميلي دانشكده‌ها تشكر مي‌كنم.
مدیر کل آموزشی دانشگاه
27/09/96