ساماندهی و تسهیل در حل مشکلات آموزشی و اداری دانشجویان دکتری دارای منع ثبت نام

بسمه­ تعالی
قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری

با سلام، پیرو مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مورخ 24/5/1397) مبنی بر ساماندهی و تسهیل در حل مشکلات آموزشی و اداری دانشجویان دکترا (ازجمله ثبت نام، خوابگاه، تغذیه و ...)، به منظور بررسی وضعیت تحصیلی و ایجاد مجوز ثبت نام در ترم آتی لازم است کلیه دانشجویان دکترای دارای منع ثبت نام اعم از تأخیر در سنوات و یا تأخیر در یکی از ارزیابی­ های جامع آموزشی یا پژوهشی 1 و 2 با تکمیل کاربرگ پیوست (کاربرگ درخواست مجوز ادامه تحصیل برای دانشجویان دکتری) آن را به همراه کلیه مستندات در اختیار استاد راهنما قرار دهند. اساتید راهنما پس از ارائه نظر، فرم را مستقیماً به تحصیلات تکمیلی دانشکده ارسال نمایند. این فرم­ها پس از بررسی در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده  به کمیته منتخب دانشگاه ارسال می گردد.
لازم است جهت بررسی فرم ­ها در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده، فرم­ های تکمیل شده تا روز سه شنبه مورخ 27/6/97 به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده تحویل داده شود.
توجه فرماييد براي دانشجوي با شرايط فوق الذكر كه اقدام براي اخذ مجوز ادامه تحصيل طبق روال فوق ننمايد محروميت از تحصيل صادر خواهد شد.

تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک
 1397/6/13