اطلاعیه ارائه پروژه های کارشناسی شهریورماه 99

بسمه تعالی

به اطلاع دانشجویانی که مایل به ارائه پروژه کارشناسی خود در پایان تابستان و فارغ التحصیلی در شهریورماه 99  می‌باشند، می‌رساند که با توجه به وضعیت شیوع بیماری ارائه پروژه‌ها به صورت غیر حضوری و توسط نرم‌افزار اسکایپ امکان‌پذیر می‌باشد.

مراحل ارائه پروژه :

-لازم است در ابتدا دانشجو فرم ارزیابی پایان‌نامه کارشناسی را از سایت دانشکده – آموزش – فرم‌ها دریافت و پس از تکمیل برای استاد راهنما ارسال نماید.

- در صورتی که پروژه از نظر استاد راهنما کامل و قابل ارائه باشد، فرم توسط استاد راهنما برای کارشناس آموزش دانشکده به آدرس zavelan@of.iut.ac.ir    ایمیل گردد.

- پس از دریافت تائید استاد راهنما توسط کارشناس آموزش، ساعت و داور ارائه پروژه مشخص می‌گردد.

- با توجه به اینکه ارائه پروژه از طریق نرم‌افزار اسكايپ (Skype) انجام مي‌شود، لازم است دانشجو اقدامات لازم برای نصب این نرم‌افزار روی کامپیوتر شخصی و گرفتن شناسه استاد راهنما و استاد داور را به‌موقع انجام دهد تا ارائه پروژه در زمان مقرر و بدون تاخیر انجام شود.

- زمان ارائه پروژه های کارشناسی روز چهارشنبه 99/7/16  می باشد و آخرین مهلت ارسال فرم تائیدیه توسط استاد راهنما چهارشنبه 99/7/9 می باشد.

- یادآور می شود پیگیری کلیه مراحل بر عهده دانشجو است .

- سوالات احتمالی خود  در خصوص چگونگی نصب و استفاده از برنامه اسکایپ را می توانید از طریق جناب آقای دکتر اکبرزاده معاون محترم آموزشی دانشکده پیگیری  فرمائید.

دفتر آموزش دانشکده