اطلاعیه درخصوص دانشجویانی که مایل به ارائه پروژه کارشناسی خود و فارغ التحصیلی در بهمن ماه 99 می‌باشند

بسمه تعالی
به اطلاع دانشجویانی که مایل به ارائه پروژه کارشناسی خود و فارغ التحصیلی در بهمن ماه 99 می‌باشند می رساند با توجه به ایجاد درس پروژه در سامانه یکتا دانشجویان گرامی فرم و گزارش پروژه را طبق مراحل زیر در این سامانه بارگذاری فرمایند.

مراحل ارائه پروژه :
- در ابتدا دانشجو فرم ارزیابی پایان‌نامه کارشناسی را از سایت دانشکده – آموزش – فرم‌ها دریافت و پس از تکمیل برای استاد راهنما ارسال و پس از تائید فرم توسط استاد در سامانه یکتا بارگذاری گردد.
- در صورت تائید پروژه توسط استاد راهنما لازم است فایل پی دی اف پروژه پس از تکمیل نیزتوسط دانشجو ارسال شود.
- پس از دریافت تائید استاد راهنما و فایل گزارش پروژه ساعت و داور ارائه پروژه مشخص می‌گردد.
- زمان ارائه پروژه های کارشناسی روز چهارشنبه 1399/11/29 می باشد و آخرین مهلت ارسال فایل گزارش پروژه چهارشنبه 99/11/22 می باشد.
- یادآور می شود پیگیری کلیه مراحل بر عهده دانشجو است .
- نحوه ارائه پروژه ها متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
دفتر آموزش دانشکده