رفتن به محتوای اصلی

اطلاعيه انتخاب مجموعه‌هاي تخصصي دانشجويان كارشناسي ورودی 99

اطلاعيه انتخاب مجموعه‌هاي تخصصي دانشجويان كارشناسي ورودی 99

به اطلاع دانشجويان سال دوم مقطع كارشناسي (ورودی 99) دانشکده مهندسی مکانیک  مي‌رساند انتخاب مجموعه‌هاي تخصصي دانشجویان با توجه به موارد زير انجام خواهد شد:

1. جلسه معرفي مجموعه هاي تخصصي روز چهارشنبه 11/3/1401 از ساعت 13:30 لغايت 16:30 در تالار 7 برگزار خواهد شد. فرم انتخاب مجموعه‌ تخصصی در اين جلسه توزيع خواهد شد.
  2. آن دسته از دانشجويان كارشناسي كه تا پايان نيمسال جاري موفق به گذراندن حداقل 40 واحد درسي شوند، مجاز به انتخاب مجموعه تخصصي هستند. دانشجويان سال دوم كه تا پایان نیمسال جاری كمتر از 40 واحد گذرانده باشند، انتخاب مجموعه تخصصي را در سال بعد انجام خواهند داد.
  3. دانشجويان لازم است فرم انتخاب مجموعه تخصصي تكميل شده را حداكثر تا پايان وقت اداري  چهارشنبه  15/4/1401 به دفتر آموزش دانشكده تحويل دهند.
  4. مجموعه تخصصي دانشجويان بعد از 15/4/1401 و بر اساس اولويت‌ انتخاب و معدل دانشجویان تا پايان تیرماه توسط شوراي آموزشي دانشكده تعيين خواهد شد.

توجه: دانشجوياني كه فرم انتخاب مجموعه‌هاي تخصصي را تا 15/4/1401  تحويل نداده باشند، تعيين مجموعه را به شوراي آموزشي دانشكده واگذار كرده اند.

دفتر آموزش دانشکده

فایل