رفتن به محتوای اصلی

اطلاعیه ارائه پروژه‌های کارشناسی فارغ التحصیلان تیرماه 1401

اطلاعیه ارائه پروژه‌های کارشناسی

فارغ التحصیلان تیرماه 1401

• مانند نیمسال گذشته یک درس به نام "پروژه کارشناسی" در سامانه یکتا ایجاد شده است و همه دانشجویانی که قرار است دفاع کنند در این درس ثبت نام شده اند.
  • شیوه نامه نگارش گزارش پروژه کارشناسی در سایت دانشکده مهندسی مکانیک بارگذاری شده است. دانشجویان باید حتما گزارش را براساس این شیوه نامه نگارش کنند.
  • مانند ترم‌های قبل 6 نمره از مجموع 20 نمره پروژه مربوط به کیفیت ارائه شفاهی است.
  • لازم است گزارش پروژه کارشناسی حداکثر تا تاریخ 22 تیرماه در سامانه یکتا بارگذاری شود.
  • ارائه شفاهی پروژه های کارشناسی در 29 تیرماه برگزار خواهد شد و برنامه زمان‌بندی ارائه دانشجویان ( استاد  داور و زمان ارائه ) از طریق کانال‌ و سایت  دانشکده اطلاع‌رسانی خواهد شد
  • مانند قبل هر دانشجو 12 دقیقه برای ارائه و 5 دقیقه هم برای پاسخ به سئوالات احتمالی زمان خواهد داشت.
  • دانشجویانی که متقاضی ارائه پروژه در تاریخ فوق می باشند درخواست خود را تا 1401/4/15 به آدرس zavelan@of.iut.ac.ir  ارسال فرمایند.

دفتر آموزش دانشکده