رفتن به محتوای اصلی
x

اطلاعیه درخصوص معرفی کنکور و مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک توسط انجمن علمی دانشکده

احتراماً به استحضار می رساند، انجمن علمی دانشکده در نطر دارد، با همکاری دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک، برنامه هایی به صورت سلسله وبینار با موضوع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک جهت آشنایی دانشجویان کارشناسی با موضوعات مهم در مقطع کارشناسی ارشد از جمله شناخت و آشنایی با توانایی های دانشکده، قوانین و مقررات آموزشی، چگونگی ورود به دوره، بودجه بندی و آشنایی با دروس، برنامه ریزی و اجرا نماید. از این رو از دانشجویان برگزیده کنکور کارشناسی ارشد علاقمند و توانمند در این زمینه جهت ارائه در این سلسله وبینارها دعوت به عمل می آید. علاقمندان درخواست های خود را برای هماهنگی به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده به آدرس الکترونیکی s.eshghi@of.iut.ac.ir ارسال نمایند. از آنجا که این دوره می تواند جذابیت های دانشکده را برجسته نماید و در جذب دانشجویان کارشناسی دانشکده موثر واقع افتد بخش دانشجویی_ فرهنگی دانشکده در خدمت خواهد بود.

تحت نظارت وف بومی