رفتن به محتوای اصلی
x

اطلاعیه در مورد نحوه ارائه پروژه‌های کارشناسی فارغ التحصیلان تیرماه و شهریورماه 1400

اطلاعیه در مورد نحوه ارائه پروژه‌های کارشناسی

فارغ التحصیلان تیرماه و شهریورماه 1400

• مانند نیمسال گذشته یک درس به نام "پروژه کارشناسی" در سامانه یکتا ایجاد شده است و همه دانشجویانی که قرار است دفاع کنند در این درس ثبت نام شده اند.
  • شیوه نامه نگارش گزارش پروژه کارشناسی در سایت دانشکده مهندسی مکانیک بارگذاری شده است. دانشجویان باید حتما گزارش را براساس این شیوه نامه نگارش کنند.
  • مانند ترم‌های قبل 6 نمره از مجموع 20 نمره پروژه مربوط به کیفیت ارائه شفاهی است.
  • لازم است گزارش پروژه کارشناسی حداکثر تا تاریخ 7 مهرماه در این سامانه بارگذاری شود.
  • ارائه شفاهی پروژه های کارشناسی در 21 مهرماه برگزار خواهد شد و برنامه زمان‌بندی ارائه دانشجویان ( استاد  داور و زمان ارائه ) از طریق کانال‌ و سایت  دانشکده اطلاع‌رسانی خواهد شد. برنامه ارائه‌ها در فضای مجازی IUT MEET برگزار خواهد شد. به عبارتی یک لینک در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و لازم است دانشجویان با کلیک کردن روی آن وارد اتاق مربوط به ارائه‌ها شوند. در هرکدام از اتاق‌های مجازی ارائه پروژه، یکی از کارشناسان یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی به عنوان مسئول جلسه حضور دارند که مشکلات احتمالی را برطرف نمایند.
  • مانند قبل هر دانشجو 12 دقیقه برای ارائه و 5 دقیقه هم برای پاسخ به سئوالات احتمالی زمان خواهد داشت.
  • توصیه می‌شود در زمان ارائه، دانشجویان دوربین کامپیوتر یا لب تاب را روشن نمایند.

دفتر آموزش دانشکده

تحت نظارت وف بومی