رفتن به محتوای اصلی

اطلاعیه در مورد نحوه ارائه پروژه‌های کارشناسی فارغ التحصیلان شهریور 1401

مانند نیمسال گذشته یک درس به نام "پروژه کارشناسی" در سامانه یکتا ایجاد شده است و همه دانشجویانی که قرار است دفاع کنند در این درس ثبت نام شده اند. - شیوه نامه نگارش گزارش پروژه کارشناسی در سایت دانشکده مهندسی مکانیک بارگذاری شده است. دانشجویان باید حتما گزارش را براساس این شیوه نامه نگارش کنند. - مانند ترم‌های قبل 6 نمره از مجموع 20 نمره پروژه مربوط به کیفیت ارائه شفاهی است. - لازم است گزارش پروژه کارشناسی حداکثر تا تاریخ 18 شهریورماه در این سامانه بارگذاری شود. - ارائه شفاهی پروژه های کارشناسی در 30 شهریورماه برگزار خواهد شد و برنامه زمان‌بندی ارائه دانشجویان ( استاد داور و زمان ارائه ) از طریق کانال‌ و سایت دانشکده اطلاع‌رسانی خواهد شد - مانند قبل هر دانشجو 12 دقیقه برای ارائه و 5 دقیقه هم برای پاسخ به سئوالات احتمالی زمان خواهد داشت. - دانشجویان متقاضی ارائه پروژه در تاریخ ذکر شده حتما درخواست ارائه خود را تا تاریخ 16شهریور به دفتر آموزش دانشکده تحویل فرمایند.

دفتر آموزش دانشکده