رفتن به محتوای اصلی

اطلاعیه فوری: اجازه حذف درس برای دانشجویان ارشد ۹۹

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 99

بنا به در خواست  تعدادی ار اساتید و دانشجویان و با توجه به شرایط خاص کرونایی این ایام  و مشروط بودن بعضی از دانشجویان و  موافقت شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده به اطلاع می رساند که:

دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 99 که در ترم جاری 1-1400 تعداد 3 (سه) درس به اضافه سمینار ثبت نام کرده اند (11 یا 12 واحد) ، می توانند یکی از دروس خود را به شرط موافقت استاد راهنما با ارسال درخواست به آدرس ایمیل تحصیلات تکمیلی دانشکده حذف نمایند.

خواهشمند است در صورتی که متقاضی هستید در اسرع وقت و حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 31/06/1400 با اساتید راهنمای خود هماهنگ نمایید تا درخواست حذف درس به آدرس دفتر تحصیلات تکمیلی ( s.eshghi@of.iut.ac.ir     یا   mechatt@of.iut.ac.ir  ) از طریق استاد راهنما ارسال شود.

لازم به ذکر است که حذف درس به شرط رعایت حد نصاب لازم برای تشکیل درس انجام خواهد شد.

تحصیلات تکمیلی دانشکده

1400/06/28