رفتن به محتوای اصلی

قابل توجه دانشجویان دکترای ورودی 1400دانشکده مهندسی مکانیک

با سلام ضمن عرض تبریک و خیرمقدم، خواهشمند است جهت اخذ واحدهای درسی در نیمسال اول تحصیلی به نکات زیر توجه فرمایید:

• آدرس کانال تحصیلات تکمیلی دانشکده در پیام رسان"بله" با شناسه  @GradMech می­باشد. لطفا جهت اطلاع سریع از خبرها و اطلاعات مختلف دانشکده در این کانال عضو شوید . ضمناً به اطلاع می­ رساند جهت اطلاع از دروس، نحوه برگزاری امتحان جامع، فرمهای مختلف و اطلاعیه ­ها به سایت دانشکده مکانیک ( آدرس: mech.iut.ac.ir) بخش تحصیلات تکمیلی قسمت دکتری مراجعه نمایید.
  • برای اطلاع از دروس ارائه شده در ترم 14001 به گزارش 110 در سیستم گلستان مراجعه نمایید (کد دروس مکانیک 15 می باشد)
  • برای اطلاع از کلیه دروس(اجباری- اختیاری و ...) به سایت دانشکده مکانیک، بخش تحصیلات تکمیلی، قسمت دکتری، جدول دروس مراجعه نمایید.
  • اخذ درس کارگاه ایمنی و بهداشت عمومی( صفر واحد) با کد 04-9010888 در ترم اول قبل از اخذ دروس برای همه دانشجویان  دکتری الزامی است. این کارگاه فقط در یک جلسه 3 ساعته برگزار خواهد شد.
  • توجه: چنانچه درسی از دروس زیر را در دوره کارشناسی ارشد گذرانده اید، اخذ نفرمایید.
  • اخذ حداقل 6 واحد (2 درس) در ترم اجباریست.

برای اخذ دروس در گرایش ­های مختلف دروس زیر پیشنهاد شده است:

گروه طراحی کاربردی(مکانیک جامدات): اخذ درس ریاضی2 و مکانیک پیوسته2 .

گروه طراحی کاربردی(دینامیک، کنترل و ارتعاشات): اخذ درس ریاضی2 و یکی از دروس آنالیز مودال، ارتعاشات غیر خطی، مکانیک سیستم­های رباتیک ،کنترل پیشرفته، دینامیک پیشرفته

گروه ساخت و تولید: اخذ درس ریاضی مهندسی پیشرفته­1، و درس مکانیک ­محیط ­پیوسته1، یایکی از دروس گرایش ساخت و تولید (ارائه شده در ترم)

گروه تبدیل انرژی: اخذ درس ریاضی2 و یکی از دروس گرایش تبدیل انرژی (ارائه شده در ترم)

توجه: دانشجويان دكتري چنانچه درسي را با محتواي مكانيك سيالات لزج در دوره كارشناسي ­ارشد نگذرانده­ اند، اخذدرس لايه ­مرزي اجباري است.

توجه: اگر درس دینامیک گاز پیشرفته را در دوره کارشناسی گذرانده اید، اخذ آن در دوره دکترا اختیاری است و اگر آن را در دوره کارشناسی ارشد گذرانده اید، اخذ آن در دوره دکترا مجاز نیست.

اخذ درس روشهای تحقیق و مستند سازی (از دوره کارشناسی به عنوان یک واحد درس جبرانی) تا پایان ترم 4 ، الزامی است.

• ارائه کارنامه دوره کارشناسی ارشد به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده الزامی است. (آدرس ایمیل: mechatt@of.iut.ac.ir)
  • پیشنهاد می شود در صورت لزوم جهت اخذ دروس اضافه با مدیران هر یک از گروه­ ها، اساتید دانشکده و سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده مشورت کنید. (جهت هماهنگی با شماره تلفن 33915266-031 یا 33915209-031 تماس حاصل فرمایید).
  • همکاری به عنوان استاد حل تمرین در دو درس یا ارائه یک آزمایشگاه یا کارگاه یا یک درس کارشناسی (با هماهنگی معاون آموزشی دانشکده) قبل از آزمون جامع الزامی است. دانشجویان گرامی با توجه به توانمندی خود در ترم های آتی به اساتید ارائه دهنده دروس مراجعه نمایند.

عنوان سمت

شماره دفتر

آدرس الکترونیکی

مدیر گروه تبدیل انرژی