رفتن به محتوای اصلی
x

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1400 (اطلاعیه درخصوص نحوه بارگذاری فایل پیشنهادیه های کارشناسی ارشد در ترم اول تحصیلی 1401)

با سلام

احتراماً به استحضار می رساند دسترسی کلیه دانشجویان به سامانه دروس (LMS) درخصوص بارگزاری پیشنهادیه پایان نامه کارشناسی ارشد فعال گردید. گروه بندی ها بر اسای گرایش انجام شده و دانشجویانی که 2 استاد راهنما دارند، بر اساس گرایش استاد راهنمای اول در گروه فوق ثبت نام گردیده اند. چنانچه نام دانشجویی در هیچ گروهی درج نشده و یا در گروه دیگری ثبت نام شده بود سریعا با دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است بارگزاری نهایی در سیستم گلستان در قسمت پیشخوان خدمت، بعد از تایید پروپوزال توسط اساتید داور و مدیر گروه انجام می گیرد بنابراین به هیچ عنوان تا تایید نهایی انجام نگرفته از بارگزاری فایل مورد نظر در سیستم گلستان خودداری فرمایید.