رفتن به محتوای اصلی

نحوه تعیین استاد راهنمای کارشناسی ارشد ورودی 1400

نحوه تعیین استاد راهنما بصورت زیر است:

1. با مراجعه به سایت اساتید از زمینه کاری آنها اطلاع پیدا کنید.
  2. رزومه خود را برای اساتید بفرستید. سپس بصورت حضوری، تلفنی، تماس آنلاین و یا ایمیل با آنها تماس بگیرید و بصورت جزیی تر با زمینه تحقیقاتی اساتید آشنا شوید.
  3. پس از تصمیم بر همکاری با استاد راهنما و پس از توافق با ایشان ایمیل درخواست خود را به استاد راهنما بفرستید.
  4. اساتید محترم باید با بررسی وضعیت ظرفیت خود اعم از روزانه یا نوبت دوم و شاخه های تحصیلی و احتمالا گرفتن دانشجو بصورت مشترک با سایر همکاران، ایمیل دانشجو را با ذکر نظر و تصمیم موافقت خود و با ذکر درصد مشارکت و موافقت همکار، به دفتر تحصیلات تکمیلی (خانم عشقی) فوروارد نمایند.
  5. دفتر پس از بررسی ظرفیت های استادان، در صورت تایید و عدم وجود ایراد، نتیجه را برای ثبت استاد راهنما توسط دانشجویان اعلام تا فرآیند ثبت استاد راهنما در سیستم گلستان توسط دانشجو انجام شود.
  6. پس از تایید دفتر تحصیلات تکمیلی، دانشجویان محترم باید درخواست خود را برای ثبت استاد راهنما در سیستم گلستان وارد کنند. پس از تایید درخواست دانشجو توسط استادان راهنما، مدیر گروه و سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده، ثبت نهایی استاد راهنما در سیستم گلستان به اتمام میرسد.

تحت نظارت وف بومی