ششمین دوره روز پژوهش مکانیک

مقررات و ضوابط شرکت در ششمین دوره برگزاری

«روز پژوهش مکانیک»

مقدمه

ششمین دوره برگزاری «روز پژوهش مکانیک»، با هدف آشنایی دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک و دانشگاه با فعالیتهای تحقیقاتی در دست انجام در حوزه مهندسی مکانیک در سطح کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار می شود. تقدیر از دانشجویان برتر، ایجاد روحیه رقابت بین دانشجویان، آشنایی با زمینه های تحقیقاتی اساتید دانشکده، و ایجاد نشاط علمی بین دانشجویان از دیگر اهداف این مراسم می باشد.

نحوه برگزاری

طرح های تحقیقاتی به صورت پوستر در معرض دید بازدید کنندگان قرار خواهد گرفت. همزمان، نمایشگاه طرح هایی که منجر به ساخت دستگاه شده اند نیز برگزار می گردد.

شرط شرکت در مراسم

کلیه دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اصفهان که فعالیت های پژوهشی ایشان به نوعی مرتبط با مهندسی مکانیک است مجاز به شرکت در این مراسم می باشند. همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه که حداکثر یک ترم از زمان فراغت از تحصیل آنها گذشته باشد مجاز به شرکت در مراسم هستند.

نحوه برگزاری

۱) فرم ثبت نام توسط کلیه افراد تکمیل و ارسال می گردد (اینجا را کلیک کنید). مهلت ثبت نام تا تاریخ ۲۰  آذرماه ۱۳۹۶ می باشد. چکیده تهیه شده جهت هماهنگی در نحوه چینش پوسترها و درج اطلاعات شرکت کنندگان در سایت دانشکده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

۲) پوسترهای تهیه شده و تجهیزات مورد نظر جهت نمایش در نمایشگاه در روز دوشنبه ۲۷  آذر ۱۳۹۶ در محلی که بعد از این اعلام می شود از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۵:۰۰ در معرض دید بازدید کنندگان قرار خواهد گرفت.

۳) هر پوستر توسط دو نفر از اعضای هیات علمی دانشکده مکانیک داوری می شود.

۴) در پایان برگزاری مراسم، به پژوهش‌های برتر گواهی «طرح پژوهشی برتر» به همراه هدیه ای به رسم یادبود تقدیم می شود.

۵) پوسترهای برتر در محوطه داخلی دانشکده به مدت حداقل یک ترم جهت بازدید عموم نصب خواهد شد.

شرایط پوستر

ابعاد مجاز پوسترها جهت نصب بر روی تابلو ۱۲۰ × ۹۰ سانتیمتر  (به صورت افقی) می باشد. در صورتی که پوستر ارائه شده خارج از ابعاد ذکر شده باشد، در صورت انتخاب پوستر جهت نصب در دانشکده، لازم است ابعاد پوستر طبق ابعاد اعلام شده اصلاح شود. همچنین درصورتی که ابعاد پوستر خارج از اندازه تابلو باشد، پایه مناسب باید توسط ارائه کننده به محل برگزاری مراسم آورده شود. برای دریافت نمونه پوستر اینجا را کلیک کنید.

کانال تلگرام

شما می توانید آخرین اخبار را از طریق کانال تلگرام پنجمین دوره روز پژوهش مکانیک دنبال کنید:

MRD_2017@

تحت نظارت وف بومی آسپا-وف