اطلاعیه مصاحبه داوطلبان ورودی دکترا سال 98

کلیه گرایش های مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان
ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان محترم، خواهشمند است برای شرکت در جلسه مصاحبه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان به نکات زیر توجه فرمایید.
مصاحبه کلیه رشته-گرایش‌های مختلف دانشکده مهندسی مکانیک در روزچهارشنبه 98/4/12  برگزار می گردد.
توجه: زمان مصاحبه متقاضیان در کد رشته مکانيک پرديس دانشگاه روز شنبه 98/3/25 است و لازم است داوطلبان جهت اطلاع از جزئیات به سایت پرديس دانشگاه مراجعه نمايند.
تذکر مهم: داوطلبان محترم فرصت دارند تا روز شنبه مورخ 98/4/8  نسبت به ثبت نام، تکمیل اطلاعات و پرداخت هزینه مصاحبه در سایت گلستان به آدرس:  http://golestan.iut.ac.ir اقدام نمايند. پس از آن در روز یکشنبه 98/4/9 جدول زمانبندی مراجعه متقاضیان ثبت‌نام شده جهت مصاحبه در سایت دانشکده مهندسی مکانیک به آدرس:mech.iut.ac.ir  و کانال تحصیلات تکمیلی دانشکده در پیام رسان بله (  ble.im/join/MTZkOTk5M2 ) اعلام خواهد شد.
همراه داشتن مدارک زیر در روز مصاحبه الزامی است:
 1            گواهی ثبت نام که از سیستم گلستان دانشگاه صنعتی اصفهان دریافت شده است
2            تصویر مدارک تحصیلی (مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد) یا گواهی فارغ التحصیلی
 3           ریز نمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
4           تصویر كارنامه نتيجه انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری (که از سایت سازمان سنجش دریافت شده‌است)
5            گواهی معدل و طول دوره تحصیل (هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
 6          توصیه نامه علمی معتبر
7             کپی مقالات (درصورت وجود) به صورت پشت و رو

8           تصویر کارت ملی
9         اصل مدرک زبان (برای افرادی که مایل به استفاده از امتیاز زبان هستند)
10       صفحه تصویب نامه پایان نامه کارشناسی ارشد در صورت فارغ­التحصیلی
11      هرآنچه می تواند در ارزیابی علمی شما موثر باشد (از جمله گواهی رتبه، گواهی ثبت اختراع، گواهی برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر یا المپیادهای علمی دانشجویی).
12       اصل گواهی مبنی بر عضو هیئت علمی رسمی-قطعی یا رسمی-آزمایشی (صرفاً برای متقاضیان استفاده از سهمیه مربی)
لطفا برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های مربوط، وب سایت دانشکده را تا قبل از برگزاری مصاحبه به طور منظم بازبینی نمایید.
در صورت لزوم می توانید از طریق آدرس پست الکترونیکی mechatt@of.iut.ac.irیا
شماره تلفن 33915266-031 با کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده تماس حاصل فرمایید.
              لينک پيوستن به کانال تحصيلات تکميلی دانشکده (gradmech@) در پيام رسان "بله": ble.im/join/MTZkOTk5M2
                                                    تحصیلات تکمیلی دانشکده مکانیک