اطلاعیه دوره‌های مهارتی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان

برگزاری دوره‌های مهارتی در مرکز  آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان

با همکاری و مساعدت مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان؛ دوره‌های مهارتی زیر برای آموزش دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک در نظر گرفته شده است:

1- دوره تراش CNC: حدود 200 ساعت، زمان: از تاریخ 8/4/1401 الی 30/5/1401 روزهای شنبه تا چهارشنبه

2- دوره اتومکانیک: حدود 200 ساعت، زمان: از تاریخ 11/4/1401 الی 2/6/1401 روزهای شنبه تا چهارشنبه

3- دوره طراحی تاسیسات ساختمان: در مرحله تدوین نهایی (زمان دوره به زودی اطلاع رسانی می‌شود)

الف- با توجه به محدودیت‌های دانشگاه، امکان اختصاص خوابگاه برای متقاضیان این دوره‌ها وجود ندارد.

ب- با توجه به محدود بودن ظرفیت دوره‌ها، اولویت با زمان ثبت نام است. پس رسیدن به حد نصاب تشکیل هر دوره؛ اسامی متفاضیان به مرکز  آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان ( محل برگزاری دوره‌ها) ارسال خواهد شد.

ج- دانشجویان (در هر مقطع تحصیلی دانشکده) که علاقمند به شرکت در یکی از این دوره‌ها هستند کافی است متن زیر کامل؛ و با عنوان "ثبت نام در دوره‌های مرکز  آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان" حداکثر تا تاریخ 6 تیرماه به آدرس  khezri@of.iut.ac.ir  ایمیل نمایند.

متن ایمیل:

اینجانب   ....................  با شماره دانشجویی    ....................  متقاضی شرکت در دوره     ....................  هستم. شماره تلفن همراه من    ....................  و آدرس ایمیل من    ....................  است. در صورت تشکیل دوره متعهد می‌شوم به صورت منظم و بدون غیبت در این دوره شرکت نمایم.

نام و نام خانوادگی    ....................  (بیان‌گر امضا شماست)

دانشکده مهندسی مکانیک

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی