اطلاعیه درخصوص ارائه پروژه کارشناسی بهمن ماه 1400

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی که قصد دارند در پایان این نیمسال (1-400) پروژه کارشناسی خود را ارائه کنند می‌رساند که ارائه پروژه‌های کارشناسی در روز چهارشنبه 4 اسفند بصورت حضوری برگزار خواهد شد. لازم است دانشجویان فایل word گزارش پروژه خود را (منطبق با فرمت دانشکده) تا پایان روز دوشنبه 18 بهمن در سامانه یکتا بارگذاری نمایند. • برای دانشجویانی که به دلایل موجه مانند بیماری قادر به حضور در دانشگاه نباشند، ارائه مجازی در تاریخ چهارشنبه 27 بهمن انجام خواهد شد. این دانشجویان لازم است یک هفته زودتر با معاون آموزشی دانشکده هماهنگی لازم را انجام دهند. همچنین دانشجویان گرامی اطمینان حاصل نمایید که درس پروژه در بین دروس این نیمسال شما در سامانه یکتا ثبت شده باشد. در غیر این صورت با دفتر آموزش دانشکده 5249 هماهنگ فرمائید.

آموزش دانشکده