امضاء تفاهم‌نامه بین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی

مراسم امضاء تفاهم‌نامه بین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی در تاریخ ۲۱ تیر ۱۴۰۰ در دفتر ریاست دانشگاه پوسان برگزار شد. در این مراسم، تفاهم‌نامه بین سه دانشگاه صنعتی اصفهان، صنعتی شریف و فردوسی مشهد با دانشگاه ملی پوسان امضا شد. این مراسم با حضور رئیس دانشگاه پوسان، نماینده دانشگاه صنعتی اصفهان، نماینده دانشگاه فردوسی مشهد و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه پوسان برگزار گردید. این تفاهم‌نامه در موضوع تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تبادل استاد، فعالیت‌های تحقیقاتی مشترک و توسعه برنامه های مربوط به مدرک مشترک منعقد شده است. دو طرف بر پیگیری اجرائی شدن این تفاهم‌نامه تأکید کردند و امضای این تفاهم‌نامه را گامی اساسی و مهم برای توسعه همکاری‌های مشترک دانستند. دانشگاه پوسان در سال۱۹۴۶ تأسیس شده است و هم اکنون جزء ۱۰ دانشگاه برتر کره جنوبی است و همچنین به‌عنوان قطب ارتباط با صنعت در حوزه مهندسی مکانیک در بین دانشگاه‌های کره جنوبی شناخته می‌شود.