برگزاری دوره‌های مهارتی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان

دانشجویان گرامی دانشکده مهندسی مکانیک به اطلاع می‌رساند دوره‌های مهارتی زیر در تابستان 1402، در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان واقع در خیابان هزار جریب، خیابان کارگر برگزار می‌گردد:

1- دوره تاسیسات ساختمان:    شروع دوره از تاریخ  10/4/1402 و در هر روز هفته

2- دوره تراش CNC :              شروع دوره از تاریخ  4/4/1402 و در هر روز هفته

3- دوره اتومکانیک:                        شروع دوره از تاریخ  24/4/1402 و در هر روز هفته

4- دوره هیدرولیک و پنوماتیک:         شروع دوره از تاریخ  24/4/1402 و در روزهای فرد هفته

الف- دوره تنها مخصوص دانشجویان دانشکده مکانیک و اولویت با دانشجویان با ترم‌های بالاتر است.

ب- هزینه دوره رایگان ولی هزینه ثبت‌نام، مشاوره و آزمون دوره (مجموعا 1،150،000ریال ) هنگام ثبت نام در سایت فنی-حرفه‌ای اخذ می‌گردد.

ج- با توجه به تعیین اولویت برای دوره‌ها؛ ثبت‌نام در دو مرحله انجام می‌شود:

ج-1- پیش‌ ثبت‌نام:

دانشجویان ایمیلی مطابق با فرمت زیر حداکثر تا 21/3/1402 به آدرس khezri@of.iut.ac.ir ارسال نمایند:

موضوع ایمیل :ثبت‌نام در دوره مهارتی فنی-حرفه‌ای

متن ایمیل: نام و نام خانوادگی؛ شماره دانشجویی، شماره همراه،

اولویت اول: دوره مهارتی ....  ،     اولویت دوم: دوره مهارتی ....      است.

(ثبت نام در اولویت دوم برای هنگامی است که اولویت اول دانشجو تکمیل شده باشد و با اطلاع دانشجو ثبت نام در اولویت دوم انجام می‌گردد).

ج-2- ثبت‌نام اصلی پس از اولویت بندی و در سایت فنی- حرفه‌ای انجام خواهد شد.

دانشکده مهندسی مکانیک