قابل توجه دانشجویان دکترای ورودی 1402 دانشکده مهندسی مکانیک (راهنمای ثبت نام)

قابل توجه دانشجویان دکترای ورودی 1402 دانشکده مهندسی مکانیک

با سلام ضمن عرض تبریک و خیرمقدم، خواهشمند است جهت اخذ واحدهای درسی در نیمسال اول تحصیلی به نکات زیر توجه فرمایید:

• جلسه معارفه دانشجویان دکترای ورودی 1402 روز چهارشنبه مورخ  05/07/1402 ساعت 13:30 بعداز ظهر در اتاق اساتید دانشکده واقع دردانشکده مکانیک طبقه اساتید برگزار خواهد شد. حضور دانشجویان در این جلسه ضروری می‌باشد.
  • آدرس کانال تحصیلات تکمیلی دانشکده در پیام رسان "بله" با شناسه @GradMech می باشد. لطفا جهت اطلاع سریع از خبرها و اطلاعات مختلف دانشکده در این کانال عضو شوید . ضمناً به اطلاع می­رساند جهت اطلاع از دروس، فرمهای مختلف و اطلاعیه ها به سایت دانشکده مکانیک بخش تحصیلات تکمیلی قسمت دکتری مراجعه نمایید.
  • برای اطلاع از دروس ارائه شده در ترم 1-1402 به گزارش 110 در سیستم گلستان مراجعه نمایید (کد دروس مکانیک 15و مقطع 6 می باشد)
  • برای اطلاع از کلیه دروس (اجباری- اختیاری و ...) به سایت دانشکده مکانیک، بخش تحصیلات تکمیلی، قسمت دکتری، جدول دروس مراجعه نمایید.
  • اخذ درس ریاضی 2 برای دانشجویان دکتری گروه های طراحی کاربردی و تبدیل انرژی در ترم اول توصیه اکید می­گردد. دانشجویان گروه ساخت و تولید در صورت عدم اخذ درس ریاضی پیشرفته 1 در دوره کارشناسی ارشد بایستی این درس را اخذ نمایند. مباحث این دروس شامل مباحث آزمون جامع دکترا است. دو درس باقیمانده از دروس، با توجه به اجباری بودن برخی دروس اخذ گردد.
  • پیشنهاد می شود جهت اخذ دروس با مدیران هر یک از گروه­ها و سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده مشورت کنید.
  • اخذ درس روشهای تحقیق و مستند سازی (یک واحد جبرانی) برای تمامی دانشجویان دکترا ورودی 1402 اجباری بوده و دانشجویان می­توانند با مراجعه به گزارش 110 (دروس ارائه شده برای مقطع کارشناسی مکانیک ترم 1402-1) در گروه مربوط به تحصیلات تکمیلی با کد درس 05-1510477 ثبت نام نمایند.
  • اخذ درس کارگاه ایمنی و بهداشت عمومی ( صفر واحد) با کد 04-9010888 در ترم اول برای همه دانشجویان دکترا قبل از اخذ دروس الزامی است. (این کارگاه در طول ترم فقط در یک جلسه 3 ساعته برگزار می­گردد.)
  • اخذ درس کارگاه ایمنی و بهداشت تخصصی( صفر واحد) با کد 04-9010999 در ترم دوم برای همه دانشجویان دکترا قبل از اخذ دروس الزامی است. (این کارگاه در طول ترم فقط در یک جلسه 3 ساعته برگزار می­گردد.)
  • همکاری به عنوان استاد حل تمرین در دو درس یا ارائه یک آزمایشگاه قبل از آزمون جامع الزامی است. دانشجویان گرامی با توجه به توانمندی خود به اساتید ارائه دهنده دروس مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دکترا بعد از ثبت نام لازم است فرم ثبت نام (گزارش 77) خود را تا روز ترمیم یکشنبه و دوشنبه مورخ 10-09/07/1402 با امضای جناب آقای دکتر ضیائی  (سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده) به این دفتر تحویل دهند.

تحصيلات تكميلي دانشكده مهندسی مكانیک    22/06/1402