قابل توجه دانشجویان دکترا ورودی 99 در خصوص استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور

با سلام

احتراماٌ به استحضار میرساند دانشجويان دكتراي روزانه ورودي 99 ( متقاضي دوره فرصت تحقيقاتي خارج از كشور) كه نمره زبان معتبر و مورد تاييد دانشگاه و وزارت عتف را داشته و ارزيابي جامع پژوهشي1 را با موفقيت گذرانده اند، در اسرع وقت درخواست­های خود را به تایید استاد راهنما رسانده و با توجه به شیوه نامه اجرایی که به پیوست آمده است برای دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارسال نمایند. کشورهای امریکا، استرالیا، کانادا و انگلیس از لیست کشورهای معتبر مورد تایید شیوه نامه، حذف گردیده اند.

با توجه به اينكه انتخاب نهايي متقاضيان توسط كارگروه تخصصي سازمان امور دانشجويان صورت خواهد پذيرفت، موارد زیر مورد توجه قرار گيرد:

1- ضرورت انجام فرصت مطالعاتي خارج از كشور.

2- عدم وجود مراكز  پژوهشي با توانمندي هاي مشابه در كشور.

3- عدم وجود تجهيزات و آزمايشگاه هاي مورد نياز براي انجام فعاليتهاي مرتبط با رساله دانشجو در كشور.

4- ارائه دعوتنامه، تاييديه رسمي نمره آزمون زبان، چكيده پروپوزال بدون نام اساتيد راهنما، مشاور و داورها.

5- پاسخ به سوالات مربوط به طرح و هدف از گذراندن دوره فرصت تحقيقاتي خارج، تكميل پيوست 1، ( طبق شيوه نامه پيوست ) ضروري است.

توجه فرماييد که تحصيلات تكميلي دانشگاه بر اساس شاخص ها و شرايط متقاضيان، اسامي دانشجويان را به ترتيب اولويت و متناسب با ظرفيت اعلام شده به سازمان معرفي خواهد كرد.

فایل
پیوست اندازه