رفتن به محتوای اصلی

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1400

با سلام، ضمن عرض تبریک و خیرمقدم، خواهشمند است جهت اخذ واحدهای درسی در نیمسال اول تحصیلی به نکات زیر توجه فرمایید:

• آدرس کانال تحصیلات تکمیلی دانشکده در پیام رسان "بله" با شناسه @GradMech می­باشد. لطفا جهت اطلاع از خبرها و اطلاعات مختلف تحصیلات تکمیلی حتما در این کانال عضو شوید . ضمناً به اطلاع می ­رساند جهت اطلاع از دروس، فرمهای مختلف و اطلاعیه­ ها به سایت دانشکده مکانیک (آدرس: mech.iut.ac.ir) بخش تحصیلات تکمیلی قسمت کارشناسی ارشد مراجعه نمایید.
  • برای اطلاع از دروس ارائه شده در ترم 1-400 به گزارش 110 در سیستم گلستان مراجعه نمایید (کد دانشکده مکانیک 15 و مقطع درس 6 می ­باشد)
  • برای اطلاع از لیست دروس اجباری و اختیاری به سایت دانشکده مکانیک، بخش تحصیلات تکمیلی، قسمت کارشناسی ارشد، جدول دروس مراجعه نمایید.
  • اخذ درس کارگاه ایمنی و بهداشت عمومی ( صفر واحد) با کد 04-9010888 در ترم اول قبل از اخذ دروس برای همه دانشجویان  کارشناسی ارشد الزامی است. (این کارگاه در طول ترم فقط در یک جلسه 3 ساعته برگزار می­ گردد.)
  • اخذ حداقل 9 واحد (3 درس) در ترم اجباریست.
  • گرایش تبدیل انرژی: اخذ دروس ریاضی مهندسی پیشرفته 1 و مکانیک محیط های پیوسته و یکی از 2 درس دینامیک سیالات محاسباتی 1 و لایه های مرزی پیشنهاد می ­شود.

گرایش طراحی کاربردی:

1. در صورتی که تمایل به انتخاب استاد راهنما و انجام پایان نامه در زمینه "مکانیک جامدات" دارند اخذ درس ریاضی مهندسی پیشرفته 1، و 2 درس از بین دروس روش اجزای محدود 1، تغییر شکل دادن فلزات و طراحی به کمک کامپیوتر پیشرفته پیشنهاد می­ شود.
    2. در صورتی که تمایل به انتخاب استاد راهنما و انجام پایان نامه در زمینه "دینامیک، کنترل و ارتعاشات" دارند اخذ دروس ریاضی مهندسی پیشرفته1 و 2 درس از بین دروس  روش اجزای محدود 1، کنترل پیشرفته، دینامیک پیشرفته و مکانیک سیستم های رباتیک پیشنهاد می­ شود.

گرایش ساخت و تولید:  اخذ درس ریاضی مهندسی پیشرفته 1 و 2 درس از بین دروس سیستم های تولید صنعتی، پدیده های الکتروفیزیکال و متالوژی در تولید پیشنهاد می­شود.

•  اخذ دروس روش ­های تولید و کارگاه و علم مواد برای دانشجویان ارشد گرایش ساخت و تولید که گرایش دوره کارشناسی آنها ساخت و تولید نبوده و این دروس را در دوره کارشناسی نگذرانده ­اند، به صورت جبرانی در ترم اول یا دوم اجباری است.

• پیشنهاد می­ شود جهت اخذ دروس با مدیران هر یک از گروه­ ها، اساتید دانشکده و سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده مشورت کنید.
  • جهت هماهنگی می توانید با شماره تلفن­های دفتر تحصیلات­ تکمیلی دانشکده 33915266-031 یا 33915209-031 تماس حاصل فرمایید.
  • آن دسته از دانشجویان ارشد که درس روش های تحقیق و مستند سازی (یک واحد و جبرانی) را در دوره کارشناسی نگذرانده ­اند موظف به اخذ این  درس در ترم ا یا 2 هستند. لازم به ذکر است درس روشهای تحقیق و مستند سازی پیش نیاز درس سمینار است و بایستی قبل از شروع ترم 3 قبولی آن در سیستم وارد شود.
  • چگونگی و زمان برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود از طریق پیام رسان بله و سایت دانشکده متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

عنوان سمت

شماره دفتر

آدرس الکترونیکی

مدیر گروه تبدیل انرژی