قابل توجه دانشجویان کارشناسی : تمدید کارآموزی ایتالیا

دانشگاه University L’Aquila در کشور ایتالیا، مانند سال‌های گذشته برای پذیرش تعدادی دانشجوی کارشناسی برای دوره کارآموزی در تابستان ۱۴۰۲ اعلام آمادگی نموده است. این دانشجویان که لازم است سطح علمی و زبان انگلیسی مناسب داشته باشند دوره کارآموزی را در برنامه های پژوهشی در زمینه مدلسازی و شبیه سازی های عددی خواهند گذراند. رایزنی های اولیه برای امکان بهره مندی از برخی حمایت های مالی از جانب دانشگاه ایتالیایی نیز صورت گرفته است منتها پیش بینی می شود هزینه هرماه دانشجو در حدود ۲۵۰ یورو باشد که لازم است در هنگام تقاضای ویزا مدارک مربوطه برای تمکن مالی دانشجو در این حد به سفارت این کشور ارائه گردد. لازم است متقاضیان واجدین شرایط تا پایان وقت اداری سه شنبه ۲۲ فروردین رزومه خود را به سرکار خانم خضری ایمیل نمایند.