آزمایشگاه ترمودینامیک

آزمایشگاه ترمودینامیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان، با داشتن تجهیزات و دستگاه‌های متنوع، امکان انجام آزمایش‌هایی با هدف درک بهتر قوانین و مسائل ترمودینامیک را فراهم کرده است. مباحث این درس شامل: مباحث مربوط به احتراق و پایداری شعله، آشنایی با ادوات تراکمی، سیکل‌ تبرید تراکمی به عنوان نماینده سیکل‌های تبرید، تهویه مطبوع، سیکل های جذبی، روش های اندازه گیری دما، کالریمتری و سیکل دیزل به عنوان نماینده سیکل‌های احتراقی است. هدف از برگزاری آزمایشگاه ترمودینامیک، مروری بر مباحث ذکر شده و دست‌یابی دانشجویان به درک بهتری از این مفاهیم است. علاوه بر اهداف فوق، در طول دوره برگزاری آزمایشگاه، یادگیری تئوری آزمایش‌ها، توانایی دانشجویان در ارائه مطالب، تحلیل نتایج و گزارش‌نویسی نیز تقویت خواهد شد. فهرست آزمایش های این آزمایشگاه که در طول ترم انجام خواهد شد مطابق با جدول زیر خواهد بود.

شماره آزمایش

نام آزمایش