رفتن به محتوای اصلی
x

در این گرایش به بررسی سامانه‌های مکانیکی در حالت دینامیکی و نوسانی پرداخته می‌شود به این معنی که نیروهای وارد بر سامانه‌ها دارای پویایی می‌باشد و استاتیک (ثابت) نیستند. مدل‌سازی، تحلیل، شناسایی، طراحی، کنترل و پیاده‌سازی سامانه‌های دینامیکی از اهداف این گرایش می‌باشد. تخصص‌هایی که با تحصیل در این گرایش می‌توان به آن‌ها دست یافت عبارتند از: ارتعاشات، آکوستیک، رباتیک، کنترل، اتوماسیون صنعتی و مکاترونیک. از جذابیت‌های این گرایش به بین رشته‌ای بودن آن می‌توان اشاره کرد به طوری‌که متخصصین این حوزه توانمندی انجام کارهای بزرگ‌تر‌ به دلیل نیازمندی به هر سه رشته مکانیک، برق و کامپیوتر را پیدا می‌کنند. 

از جمله دروسی که در این گرایش تدریس می‌شود و ادامه دادن هر یک از آن‌ها منجر به ایجاد تخصص‌‌های مذکور می‌شود عبارتند از: آکوستیک، ارتعاشات و ارتعاشات کاربردی، دینامیک ماشین و طراحی مکانیزم‌ها، کنترل و طراحی سیستم‌های کنترلی، مکاترونیک، پردازش در سیستم‌های مکاترونیکی، دینامیک ۲، دینامیک خودرو و رباتیک. 

آزمایشگاه‌های پژوهشی این گروه شامل دو آزمایشگاه آکوستیک و ارتعاشات (آوالب) و آزمایشگاه مکاترونیک و رباتیک پیشرفته (آرم‌لب) می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با محورهای پژوهشی گروه به صفحه شخصی اساتید این گروه مراجعه بفرمایید.

تحت نظارت وف ایرانی